Εταιρία

Ο Ιωάννης Καρνούτσος ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον τομέα της θέρμανσης από το 1966, βάζοντας την «σπίθα» για μία άκρως επιτυχημένη συνέχεια. Διαγράφοντας μία σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία, σήμερα η εταιρία Γ. Καρνούτσος και ΣΙΑ Ο.Ε. με τη διακριτική επωνυμία ARTE, αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή στο χώρο της «έξυπνης» ενεργειακής θέρμανσης, με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Χάρη στο μεράκι, την πολυετή εμπειρία και την κορυφαία τεχνογνωσία των ανθρώπων που την απαρτίζουν, είναι σε θέση να προσφέρει τις πιο ασφαλείς λύσεις ποιοτικής καύσης, με μέγιστη απόδοση και ουσιαστική μείωση των δαπανών θέρμανσης. Παράλληλα αφήνει το μικρότερο δυνατό οικολογικό αποτύπωμα, επενδύοντας για το περιβάλλον και εφαρμόζοντας εξαιρετικά αυστηρή πολιτική για τη προστασία του.

Η ARTE επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση των ανθρώπων της και σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό έχει δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων από:

  • Ενεργειακά τζάκια, υψηλής αισθητικής και απόδοσης, με τη σφραγίδα ποιότητας της εταιρείας
  • Ενεργειακές σόμπες ξύλου που διακρίνονται για την ποιοτική τους υπεροχή και την υψηλή τους απόδοση

Ιστορία

Φιλοσοφία

Στην Arte παίρνουμε «ζεστά» τις ανάγκες σας και υποστηρίζουμε ένθερμα το συμφέρον σας. Σταθερά προσηλωμένοι στις αρχές της ποιότητας και της αξιοπιστίας που μας χαρακτηρίζουν από το ξεκίνημά μας, δεν επαναπαυόμαστε στιγμή.

Συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις πλέον αποδοτικές και ενεργειακά «έξυπνες» λύσεις θέρμανσης, συμβάλλοντας σε μία πιο «πράσινη» καθημερινότητα και σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Πιστοποιήσεις

Η ARTE® είναι πιστοποιημένη με συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και συστήματα διαχείρισης περιβαλλοντικής ασφάλειας ISO 14001 από την Q-CERT και πιστοποιημένη ως αμιγώς ελληνική επιχείρηση με το «SWISS CERT» από την Swiss Approval Hellas Α.Ε.
Επιπλέον τα ενεργειακά τζάκια με την υπογραφή μας είναι εναρμονισμένα με το πρότυπο ΕΝ 13229, ευρωπαϊκό πρότυπο για κλειστές εστίες και οι ενεργειακές ξυλόσομπες είναι εναρμονισμένες με το πρότυπο ΕΝ 13240, θερμαντήρες χώρου που λειτουργούν με στερεά καύσιμα.

Πολιτική Ποιότητας

Εξοπλισμός

Από τον σχεδιασμό & την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν

Προβλέποντας τις ανάγκες της αγοράς, η ARTE τολμά και επενδύει σημαντικά κεφαλαία στο ανθρώπινο δυναμικό, την τεχνογνωσία, και σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες θέρμανσης καθώς και βιομηχανικής υπεργολαβίας που αναλαμβάνει στον τομέα της επεξεργασίας του σιδήρου.

Για την ARTE, το κάθε προϊόν είναι προσωποποιημένο και κέντρο όλων τον προσπαθειών της είναι οι ποιοτική κάλυψη των αναγκών του πελάτη.

Απλά στείλτε μας την παραγγελία σας μέσω email, φαξ, ή έστω και με ένα απλό σκίτσο

Μελετάμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και προετοιμάζουμε μαζί με εσάς τον καλύτερο τρόπο υλοποίησης τους, μέσω των τμημάτων της εταιρείας μας:

  • Έρευνας & σχεδιασμού
  • Κοπής
  • Διαμόρφωσης
  • Μηχανούργησης
  • Μονταρίσματος
  • Συγκόλλησης
  • Βαφή – φινίρισμα
  • Συσκευασίας και αποστολής

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ
Μηχάνημα Περιγραφή
1 CNC μηχανή κοπής LASER Με δυνατότητα κοπής ενιαίου φύλλου 3000mmX1500mm, πάχος κοπής: 18mm σίδηρο, 10mm ανοξείδωτο, 6mm αλουμίνιο.
1 CNC ROUTER Με δυνατότητα κοπής και χάραξης ενιαίου φύλλου 1,7m x 1,5m, 3 αξόνων με 24.000rpm.
1 CNC ψαλίδι Με μήκος κοπής 3000mmX6mm
1 NC ψαλίδι Με μήκος κοπής 1350mmX3mm
1 NC Πριόνι Με δυνατότητα κοπής Φ255mm
ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ
Μηχάνημα Περιγραφή
1 CNC διατρητικό κέντρο 3ον αξόνων, με διαδρομές 1500Χ600Χ400mm
Με στροφές ατράκτου 2.000rpm
1 CNC Τόρνος 3ων αξόνων με αυτόματο τροφοδότη και δυνατότητα επεξεργασίας Ø200mm
380mm x 165mm x Z400mm.
ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
Μηχάνημα Περιγραφή
1 CNC Στρατζόπρεσα Μήκους 3000mm/110ton
1 NC Κύλινδρο Μήκους 1500mm/2mm
1 NC Ραουλιέρα Για κάμψη δοκών & σωλήνων
1 Κορδονιέρα Για ελάσματα από 0,5 – 2,0mm
5 Πρέσες 1 Υδραυλική 250ton με τραπέζι (1230mm x 1100mm), 1 Κρουστική 125ton με τραπέζι (1230mm x 700mm), 3 Κρουστικές από 40–15ton.
ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ
Μηχανές συγκόλλησης σύρματος, TIG, ηλεκτρόδιου, ηλεκτροπόντες
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΦΗΣ
Μηχάνημα Περιγραφή
1 Συγκρότημα ηλεκτροστατικής υγρής βαφής Φωσφάτωση και Βαφείο για πούδρα καθώς και ηλεκτροστατική υγρής βαφής με χωρητικότητα 1.100mm x 700mm x 1600mm
1 Αμμοβολή – Υαλοβολή Χωρητικότητας 350lit και 94 x 60 x 60
ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ
Τοποθέτηση πριτσινιών με σπείρωμα
Μηχανή συγκόλλησης ήλων Μ3 – Μ8